Home » The Beautiful Truth

The Beautiful Truth

Documentaire The Beautiful Truth

 
Opgegroeid op een wildlife reserve in Alaska, 15-jarige Garrett was geïnteresseerd in de voedingsgewoonten van hun dieren.

Na de tragische dood van zijn moeder, besloot Garrett's vader zijn zoon thuis scholing te geven en krijgt een boek geschreven door Dr Max Gerson dat er een rechtstreeks verband tussen voeding en een geneesmiddel voor kanker voorstelt.

Gefascineerd, Garrett begint aan een cross-country road trip om de De Gerson therapie
te onderzoeken. Hij ontmoet wetenschappers, artsen en overlevenden van kanker die laten zien hoe het in het belang van de multi-miljard dollar medische industrie is om de notie van alternatieve en natuurlijke geneeswijzen te ontslaan.

Er is gezegd dat er meer mensen leven van kanker dan sterven. The Beautiful Waarheid is een film die een einde kan maken aan deze travestie. Hier is een zeer praktische gids voor de intensieve nutritionele behandeling van kanker en andere levensbedreigende ziekten die veel zou overwegen te zijn geweest onmogelijk te verkrijgen. Maar dankzij het ​​werk van Max Gerson, MD, en zijn dochter, Charlotte Gerson, deze kennis is direct beschikbaar.

Max Gerson is genezen van kanker. Hij deed dat met een strikte vetvrije, zout-vrij, low-eiwit, voornamelijk vegetarisch dieet, gebaseerd op grote hoeveelheden verse groente sap, supplementen, en systemische ontgifting.


The Beautiful Truth (130 min.)